Sluiten

Wellbeing

Sluiten

Ogen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

Nomige

Nomige staat bekend om zijn geavanceerde aanpak van huidverzorging, waarbij ze gebruik maken van genetische informatie om op maat gemaakte producten te ontwikkelen. Met behulp van DNA-analyse krijg je inzicht in de specifieke genetische eigenschappen van je huid, zoals elasticiteit, hydratatie en gevoeligheid. Op basis van deze informatie stelt Nomige een persoonlijk huidverzorgingsplan samen met producten die speciaal zijn geformuleerd om jouw huid te verbeteren en te beschermen.
Huidveroudering- en problemen worden bepaald door 60% door je DNA & 40% door je levensstijl. Met Nomige pakken we beide factoren om jullie te begeleiden naar een gezondere huid.

Bij je eerste Nomige afspraak nemen we een DNA-swab & een lifestyle test af. Vervolgens geven we een eerste behandeling die gericht is op actieve ingrediënten om je specifieke huidproblemen die het gevolg zijn van je levensstijl aan te pakken.
Bij je vervolgafspraak bespreken we je DNA-huidrapport, stellen we een behandelplan op maat op dat je thuis of in The Clinic Latem kan volgen. Vervolgens geven we tweede gepersonaliseerde behandeling met ingrediënten die aangepast op je DNA & levensstijl.

Ons advies voor de beste resultaten is een vervolgbehandeling elke 6 weken.

scroll

Prijsindicatie

Vanaf €150

Behandeltijd

60 tot 90 minuten

Effect

4 tot 6 weken

Boek online je afspraak