Sluiten

Wellbeing

Sluiten

Ogen

Billen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

Laserontharing

Laserontharing is een populaire methode om ongewenst lichaamshaar permanent te verminderen. Dit wordt gedaan door een laserstraal te richten op de haarpigmentatie, die het licht absorbeert en omzet in warmte, wat de haarzakjes beschadigt en de haargroei vermindert. De Alexandrite-laser is de gouden standaard voor laserontharing.

scroll

Prijsindicatie

50-250€

Behandeltijd

afh. van behandeling

Boek online je afspraak
Laserontharing

Voordelen Alexandrite laser

  • Golflengte: Alexandrite-lasers gebruiken een specifieke golflengte van licht, meestal ongeveer 755 nanometer, die effectief is in het targeten van melanine (pigment) in het haarzakje.

  • Snelheid: Alexandrite-lasers kunnen snel pulsen van laserlicht afgeven, waardoor grote oppervlakken snel kunnen worden behandeld.

  • Effectiviteit: Alexandrite-lasers zijn doorgaans zeer effectief bij het verwijderen van donkere, dikke haren, en ze kunnen worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, zoals benen, oksels, gezicht en bikini-lijn.

  • Comfort: De Alexandrite-laser kan comfortabeler zijn voor patiënten dan sommige andere lasers, omdat deze vaak wordt gekoeld om de huid te beschermen en pijn te verminderen.

  • Veiligheid: Alexandrite-lasers zijn veilig als ze gebruikt worden door professionals

Laserontharing

Aantal sessies

Het is belangrijk om te weten dat laserontharing meerdere sessies kan vereisen om de gewenste resultaten te bereiken, omdat haren in verschillende groeifasen zitten en niet allemaal tegelijkertijd kunnen worden behandeld. Daarnaast kan de effectiviteit van de behandeling variëren afhankelijk van de haarkleur, huidtype en andere individuele factoren.
We rekenen meestal op 2-4 sessies met een 4-8 weken interval. Nadien kan een jaarlijkse onderhoudsbehandeling noodzakelijk zijn.