Sluiten

Wellbeing

Sluiten

Ogen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

Slimyonik Air Bodystyler

Welkom bij de toekomst van lichaamsverzorging en wellness! De Slimyonik Air Bodystyler is een revolutionaire behandelmethode die geavanceerde technologie combineert met de kracht van luchtcompressies om u te helpen uw schoonheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

scroll

Prijsindicatie

Vanaf 50€ per keer (pakketprijzen beschikbaar)

Behandeltijd

30-40 minuten per sessie

Effect

6-12 maanden na een volledige kuur

Boek online je afspraak
Slimyonik

Wat is de Slimyonik Air Bodystyler?

De Slimyonik Air Bodystyler is een innovatief apparaat dat gebruik maakt van luchtcompressies om uw lichaam op een natuurlijke en effectieve manier te vormen. Door middel van drukgolven en ritmische massage stimuleert het apparaat de bloedsomloop, bevordert het de lymfedrainage en helpt het bij de afvoer van afvalstoffen. Dit resulteert in een slanker silhouet, verbeterde huidstructuur en een algeheel gevoel van welzijn.

Slimyonik

Voordelen van de Slimyonik Air Bodystyler:

  • Vermindering van cellulitis: De luchtcompressie bevordert de bloedcirculatie en helpt bij het afbreken van vetcellen, waardoor de zichtbaarheid van cellulitis vermindert.
  • Detoxificatie: De behandeling stimuleert de lymfedrainage, wat helpt bij de verwijdering van toxines en overtollig vocht uit het lichaam.
  • Verbeterde huidstructuur: Regelmatige behandelingen leiden tot een stevigere en gladder uitziende huid.
  • Stressvermindering: De ritmische massage heeft een ontspannend effect op het lichaam en vermindert stressniveaus.
  • Sneller herstel: Ideaal voor sporters, het helpt bij het verminderen van spierpijn en versnelt het herstel na intensieve trainingen.

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie met de Slimyonik Air Bodystyler wordt u comfortabel in een speciaal ontworpen pak geplaatst dat is verbonden met het apparaat. Luchtcompressies worden toegepast in cycli, waardoor drukgolven door uw lichaam stromen. Deze golven stimuleren de bloedsomloop en lymfestroom, wat zorgt voor een effectieve en ontspannende behandeling.

De Slimyonik Air Bodystyler is perfect voor iedereen die op zoek is naar een niet-invasieve, pijnloze methode om hun lichaamsvorm te verbeteren en hun gezondheid te bevorderen. Of u nu last heeft van cellulitis, een detox nodig heeft of gewoon wilt ontspannen, de Slimyonik Air Bodystyler biedt een oplossing die wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief is.