Sluiten

Wellbeing

Sluiten

Ogen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

RRS HA eyes

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor gebruik rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

scroll

Prijsindicatie

150€

Behandeltijd

15 min

Effect

8 maand

Boek online je afspraak
RRS HA Eyes

Indicaties

  • Vochtwallen
  • Slappe huid
  • Donkere kringen
  • Fijne lijntjes
  • Perfect te combineren met botuline toxine A van de kraaienpootjes
RRS HA Eyes

Verloop

RSS HA Eyes® wordt in een kuur van 4 behandelingen (met een interval van 10-14 dagen) aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de huid onder de ogen. De behandeling duurt maar enkele minuten. Je ogen zullen er na de behandeling een beetje gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal vrij snel alweer. Werd je behandeld tegen vochtwallen, dan kunnen die er na de behandeling erger uitzien (er werd immers vocht toegediend). Over het algemeen is dit vocht de volgende dag alweer afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling kun je vaak het effect van de lymfedrainage (vochtafvoer) al zien. Na enkele dagen merk je al effect.