Sluiten

Wellbeing

Sluiten

Ogen

Billen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

Lymfedrainage massage

Lymfedrainage massage volgens de techniek van Renata França is een verfijnde methode die gericht is op het stimuleren van het lymfestelsel, waardoor toxines en afvalstoffen effectief worden afgevoerd uit het lichaam. Deze massage maakt gebruik van zachte, ritmische bewegingen en specifieke drukpunten om de lymfecirculatie te verbeteren en het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Door gebruik te maken van lichte aanrakingen en subtiele manipulaties, helpt deze techniek om de lymfestroom te bevorderen en eventuele blokkades in het systeem op te heffen. Het resultaat is een verbeterde afvoer van vocht en toxines, wat kan leiden tot een vermindering van zwellingen, verbeterde bloedcirculatie en een algeheel gevoel van welzijn.

Renata França's benadering van lymfedrainage massage combineert expertise met een diepgaand begrip van het lichaam en haar techniek wordt wereldwijd erkend als een effectieve manier om het lymfestelsel te ondersteunen en de gezondheid te bevorderen.

scroll

Prijsindicatie

120€ (5+1 gratis)

Behandeltijd

50 min

Boek online je afspraak