Sluiten

Wellbeing

Sluiten

Ogen

Billen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

Fidlab

Til je gezondheid en levenskwaliteit naar een hoger niveau. Met gefundeerde inzichten in jouw gezondheid en persoonlijke levenstijlaanpassingen zet je de stap naar preventie en een hogere levenskwaliteit.
Met precieze resultaten in de hand weet je arts welke leefstijlfactoren je kan aanpakken om chronische aandoeningen te vermijden of om optimaal in het leven te staan. Deze aanpassingen zijn op jouw maat, via een oorzaak geörienteerde behandeling met duurzame resultaten.

scroll

Prijsindicatie

Consult 60 euro

Behandeltijd

30 minuten

Boek online je afspraak
Fidlab

De tools om je lichaam beter te begrijpen.

Inzicht in jouw gezondheid start met een eenvoudige bloedafname.

De Health Check (bloedonderzoek) is de basis. Samen met één van onze artsen bespreek je welke andere checks of bijkomende analysen noodzakelijk zijn. Vaak wordt ook een stress check aangeraden.
Na 7 dagen ontvangt je arts een Fidlab rapport met jouw persoonlijke gedetailleerde waarden.
Het Fidlab model verschilt van een standaard bloedresultaat door de manier waarop de resultaten geëvalueerd worden. Zo detecteren we afwijkingen sneller en zetten we maximaal in op preventie van (chronische) ziektes.

Fidlab

Waarom starten met Fidlab

Preventie is de sleutel tot een goede gezondheid. Kleine, simpele aanpassingen verminderen het risico op chronische aandoeningen en optimaliseren je levenskwaliteit.

Een evenwichtige leefstijl, een betere gezondheid. Beweging, voeding, slaap, stressmanagement en sociale activiteiten hebben een duurzaam effect op jouw lichaam en geest.

Fidlab pakt je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn aan. Een alomvattend model met als doel jouw volledige potentieel te bereiken en te benutten.

Hoe verloopt Fidlab?

1

1

Consult en klinisch onderzoek bij de arts

2

2

Bloedafname

3

3

Rapportering en bespreking na 1 week

4

4

Verdere opvolging door healthcare professionals

5

5

Controle na 6 maand