Sluiten
Sluiten

Ogen

Billen

Armen / Benen

Oksels

Handen

Gynaecologisch

Nagels

Fasciatherapie Coaching Work/Life - Innerlijke en Uiterlijke Schoonheid

Liesbeth Brosens is kine-/fasciatherapeute, counselor en coach.
Lichaamsgerichte therapie en coaching. In deze vorm van therapie en coaching staat niet het "praten over" centraal, maar het voelen en beleven van wat er in je lichaam gebeurt.
Ook meditatie voor meer innerlijke rust, focus, inspiratie,.. kan aan bod komen.
Vraag ernaar.

scroll

Prijsindicatie

vraag ernaar

Behandeltijd

60

Boek online je afspraak
Fasciatherapie Coaching Work/Life - Innerlijke en Uiterlijke Schoonheid

Waarom fasciatherapie in The Clinic Latem?

Fasciatherapie

Fasciatherapie helpt om je beter in je vel te voelen.
Fasciatherapie biedt ondersteuning bij medische indicaties: psychosomatische klachten, stresspreventie, hoofdpijn, slapeloosheid, fysieke klachten en veranderingen, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, verlies, depressie en burn-out en het kan ook ingezet worden voor de zorg voor en na operaties.

Fasciatherapie omvat zachte manuele behandelingen, vrije en gecodificeerde bewegingsoefeningen, meditatie of verinnerlijking.

Tijdens de sessies leer je omgaan met fysieke klachten en veranderingen. Je ervaart een diepere ontspanning en ontwikkelt zo meer lichaams- en zelfbewustzijn. Je lichaam en leven (work-lifebalans) komen in beweging.

Mensen ontspannen en ervaren een diepe innerlijke rust. Hun klachten verdwijnen. Als resultaat van de behandeling voelen ze meer vitaliteit, stabiliteit en evenwicht.
Die diepe rust vormt de perfecte basis voor persoonlijke coaching of counseling.
Met een kinesitherapie voorschrift - fasciatherapie van Uw huisarts kan een deel van fasciatherapie terug worden vergoed door Uw ziekenfonds.

Fasciatherapie Coaching Work/Life - Innerlijke en Uiterlijke Schoonheid

Innerlijke en uiterlijke schoonheid

Zelfzorg

Fasciatherapie voor persoonlijke groei
Liesbeth denkt out of the box en gebruikt fasciatherapie als tool voor zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Fasciatherapie met een gouden randje dus.

De focus ligt op balans. Innerlijk en uiterlijk.

Voor Liesbeth straalt ware schoonheid pas als beide aspecten in evenwicht zijn.
Innerlijke schoonheid krijg je door te leren voelen (BODY) en bewuster te zijn van je gedachten (MIND). Een gezonde relatie met je lichaam is key voor persoonlijke ontwikkeling. Het betekent namelijk een gezonde relatie met jezelf, anderen en de flow van het leven.

Fasciatherapie is beschikbaar voor mannen en vrouwen in The Clinic Latem.

Counseling
Na een 16-jarige carrière in de farmaceutische sector, richtte Liesbeth in 2012 haar eigen praktijk – www.boost4beauty.com – op. Ze ontwikkelde een methode die vrouwen helpt om een betere work-lifebalans te ervaren en hun mooiste leven te leven.

Deze laagdrempelige (emotionele) hulpverlening biedt Liesbeth aan, onder de vorm van trajecten, in haar privépraktijk "Boost4beauty" in Sint-Martens-Latem.

Fasciatherapie Coaching Work/Life - Innerlijke en Uiterlijke Schoonheid

Loopbaanbegeleiding - Zakelijke Schoonheid

Coach BODY MIND LOOK

Coaching
Dankzij haar ervaring in de bedrijfswereld begrijpt Liesbeth als geen ander wat het professionele en privéleven van iemand vergen. Welzijn op het werk is dan ook een actueel thema.

Tijdens de BODY/MIND-sessies word je bewuster van je lichaam, jezelf en je omgeving. Ook hogescholen en universiteiten bieden de sessies over non-verbale communicatie aan om afgestudeerden te helpen in de sollicitatiefase en de stap naar de bedrijfswereld.

Maar elke ondernemende man of vrouw heeft baat bij de BODY/MIND-sessies.

Ze verlagen je stresslevel, boosten je zelfvertrouwen, zorgen voor snellere verbinding, helpen je impact te vergroten op cruciale professionele momenten, zoals sollicitaties, presentaties en onderhandelingen.

In combinatie met een LOOK-sessie laat je een perfecte eerste indruk na die de kans op duurzame professionele contacten vergroot.

Check de voorwaarden voor loopbaanchèques
Thema's Coaching : Werkbaar werk - Balans werk/privé - Zingeving - Zelfvertrouwen